Το ΝΒΑ ανέβαλε τα παιχνίδια playoffs

by Expertnews.gr

    Το ΝΒΑ ανέβαλε τα παιχνίδια playoffs που ήταν να διεξαχθούν σήμερα, μετά την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι τους εναντίον στους Ορλάντο Ματζικ για να διαμαρτυρηθούν  για το επεισόδιο στο Ουισκόνσιν, όπου ο Τζέικομπ Μπλέικ δέχθηκε πισώπλατα επτά σφαίρες από έναν αστυνομικό, την Κυριακή.

    Η έκτακτη συνάντηση των παικτών στη «φούσκα» του Ορλάντο αποδείχθηκε άκαρπη καθώς δεν πάρθηκε απόφαση για το μέλλον των φετινών playoffs. 

    Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια της «Athletic» όλες οι ομάδες πλην των Λέικερς και των Κλίπερς ψήφισαν να συνεχιστούν τα playoffs, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είπε στη συνάντηση ότι θέλει τους ιδιοκτήτες να συμμετέχουν περισσότερο και να αναλαμβάνουν δράση.

  Ο Ουντόνις Χάσλεμ του Μαϊάμι μίλησε και ουσιαστικά είπε σε όλους στο δωμάτιο ότι – χωρίς τους Λέικερς και τους Κλίπερς, πώς θα συνεχιστεί η σεζόν;

    Στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνάντηση ο Λεμπρόν Τζέιμς με τους υπόλοιπους Λέικερς και τους Κλίπερς να τον ακολουθούν.    

Ο Λεμπρόν αγανακτισμένος απο τα όσα έχουν συνέβη ανέβασε το εξής tweet στον λογαριασμό του:

    «Γ….ε τα αυτά. Απαιτούμε αλλαγή. Εχουμε βαρεθεί».   

Σύμφωνα με το ESPN, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΒΑ και οι παίκτες που βρίσκονται ακόμα στη «φούσκα» του ΝΒΑ στο Walt Disney World Resort θα συναντηθούν στις 18:00 σήμερα, σε αναζήτηση του πως θα πορευτούν στη συνέχεια. 

NEWS

-