Σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

by Expertnews.gr

Φωτογραφία: Ο Ιωάννης Μασούτης, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο Ιορδάνης  Τσώτσος, πρόεδρος επιμελητηρίου Πέλλας, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας και ο πρόεδρος Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά, Δημήτρης Μουστάκας.


Ξεκίνησαν χθές Παρασκευή  οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε., με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε , Καινοτομούμε».

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις και το καλωσόρισμα  του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννη Μασούτη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλου και του Προέδρου του Βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργου Παπαμανώλη-Ντόζα, με θέμα, τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Η ολομέλεια ενέκρινε τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2021. Ακολούθησε η έγκριση διοικητικού απολογισμού της Κ.Ε.Ε.Ε. (έκθεσης πεπραγμένων), έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, γενικό γραμματέα Κ.Ε.Ε.Ε. Ακόμα, η ολομέλεια ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της Κ.Ε.Ε.Ε., έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσινά, οικονομικό επόπτη Κ.Ε.Ε.Ε. Αναλύθηκαν  θέματα όπως η επιμελητηριακή νομοθεσία και η ρύθμιση θεμάτων τα οποία αφορούν τα επιμελητήρια, με ενημέρωση από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ, κκ. Ι Μασούτη και Παναγιώτη Αγνιάδη αντίστοιχα. Παράλληλα οι πρόεδροι των επιμελητηρίων μίλησαν για το  Έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας» το οποιο παρουσίασε  ο διευθυντής της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Σήμερα, Σάββατο συνεχίζεται η Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, στο Ναύπλιο με την εισαγωγική τοποθέτηση από τον κ. Ιωάννη Μασούτη, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θεμα της εισήγησης αποτελουν οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία. Ακολουθουν χαιρετισμοι επισήμων και δυο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».

NEWS