Προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

by Expertnews.gr

Με τον Βέλεθ να κάνει την πρώτη του προπόνηση και τους Διούδη και Ιωαννίδη να επιστρέφουν στο πρόγραμμα, συνεχίσθηκε σήμερα το πρωί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Ο Ντάνι Πογιάτος εξήγησε στους παίκτες ότι αυτή τη φορά το πρόγραμμα δεν θα είχε τόσο μεγάλη ένταση, ούτε θα έχει διάρκεια όση αυτές των προηγούμενων ημερών. Έτσι οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αττικής.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι :

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Κανταλαπιέδρα, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης.

NEWS