ΕΛΠΕ: Στο EcoFest 2021, οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί φορτιστές της ElpeFuture

by Expertnews.gr

Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Σδούκου. Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.- Σπύρος Κιαρτζής Δ/ντης Νέων τεχνολογιών & Εναλλακτικών πηγών Ενέργειας ΕΛΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος ElpeFuture.

Τα ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών , στο πλαίσιο της στρατηγικής του «Vision2025», στοχεύει στη μετεξέλιξή του σε έναν καινοτόμο Όμιλο παροχής ενεργειακών προϊόντων χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Η συμμετοχή του στο EcoFest 2021 προωθεί την ενημέρωση των κοινωνικών του εταίρων αναφορικά με την ανάπτυξη σύγχρονων μορφών ενέργειας και ειδικότερα της ηλεκτροκίνησης. Η θυγατρική εταιρία του Ομίλου στην ηλεκτροκίνηση ElpeFuture, αναπτύσσει εκτεταμένο δίκτυο ταχυφόρτισης στα πρατήρια του Ομίλου και δραστηριοποιείται στην αγορά ως Πάροχος Υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης, ως Φορέας Εκμετάλλευσης Υποδομών Φόρτισης και ως Φορέας Διεκπεραίωσης Συναλλαγών.

Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκαν οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί φορτιστές της εταιρίας ElpeFuture και πραγματοποιήθηκε  ένα εκπαιδευτικό workshop, για μαθητές και φοιτητές, σε μορφή Digital Quiz Game για την προώθηση των 17 παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030. Το Quiz βασίζεται στο περιεχόμενο της Εκπαιδευτικής Βαλίτσας «ΓΗ 2030», μέσω της οποίας απλά αντικείμενα της καθημερινότητάς μας γίνονται εργαλεία ευαισθητοποίησης και καλεί τη νέα γενιά να συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
NEWS