Ε.Π.Ο.: Κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Ομάδα

by Expertnews.gr

Με ανακοίνωση, που εξέδωσε το βράδυ της 4/9, η Ε.Π.Ο. γνωστοποίησε την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 σε μέλος της αποστολής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, που προετοιμάζεται στη Λουμπλιάνα, για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο.

Δεν διευκρινίζει όμως αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της  UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποχωρεί αύριο το πρωί από την αποστολή, ενώ η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας συνεχίζεται.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο.”

NEWS

-