Ταξίδια με κάρτες της Eθνικής μέσα από την ιστοσελίδα της SKY Express

by Expertnews.gr

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY Express, που έχει ανοίξει φτερά για 40 δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού και εσωτερικού, και η Εθνική Τράπεζα προχωρούν σε συνεργασία, που όχι μόνο διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίσουν τις διακοπές τους αλλά και να βγουν κερδισμένοι.

Οι πελάτες, κλείνοντας τα αεροπορικά τους εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό της SKY Express μέχρι τις 20 Ιουνίου και χρησιμοποιώντας κάρτα Εθνικής Τράπεζας, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια κλήρωση, όπου θα μπορούν να κερδίσουν ένα από τα 50 διπλά αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής!

Έτσι, οι πελάτες εκτός από το να προγραμματίσουν τις διακοπές τους, μπορούν μέσω των καρτών της Εθνικής να διεκδικήσουν ένα ακόμα εισιτήριο για ακόμα περισσότερες διακοπές, πετώντας με την ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Είτε κάποιος προτιμάει διακοπές σε νησί ή όχι, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και όλες μαγευτικές. Το μόνο που χρειάζεται από τους πελάτες είναι να έχουν κάρτα Εθνικής Τράπεζας και να επιλέξουν το μέρος που τους αρέσει και να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους. Η Εθνική Τράπεζα, όπως σε κάθε κίνηση των πελατών της, έτσι και τώρα, είναι δίπλα τους και για τον προγραμματισμό των διακοπών τους, προσφέροντας ακόμα περισσότερα οφέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα μέσα από το skyexpress.gr να κάνουν κράτηση εισιτηρίου χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας-χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη- και να μπουν στη κλήρωση για να διεκδικήσουν τα διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
NEWS