Η Άννα Κορακάκη Χρυσό στο Μόναχο

by Expertnews.gr

Μία νέα  σημαντική διάκριση για την Άννα Κορακάκη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στο Μόναχο.
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην 2η θέση τηνΚινέζα, Γουέι Κιάν με 239.6 και στην τρίτη τηνΜιντζούνγκ Κιμ από τη Νότια Κορέα με 220.8 βαθμούς. η, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στο Μόναχο.
Η Ολυμπιονίκης του Ρίοσυγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην 2η θέση τηνΚινέζα, Γουέι Κιάν με 239.6 και στην τρίτη τηνΜιντζούνγκ Κιμ από τη Νότια Κορέα με 220.8 βαθμούς.

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μια φορά η Άννα Κορακάκη σημάδεψε με τις βολές της την κορυφή του κόσμου.

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο στο Μόναχο, επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Άννα, συγχαρητήρια για τον νέο σου άθλο. Συνέχισε να σηκώνεις την Ελλάδα στα ύψη».
NEWS