Έφυγε ο Νότης Μαυρουδής-τραυματίστηκε θανάσιμα σε ατύχημα στο σπίτι του

στην Κουκουράβα Πηλίου

by Expertnews.gr

Βρίσκονταν για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου, ο συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός Νότης Μαυρουδής, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων περίπου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο άτυχος καλλιτέχνης έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελά της αυλής του σπιτιού του, πάτησε πάνω, έχασε την ισορροπία του, ίσως και να ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων περίπου.

Η σύζυγός του εμβρόντητη από το τραγικό συμβάν, βλέποντάς τον μέσα στα αίματα κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο συνθετη.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η τελευταία του συναυλία έμελλε να είναι στο Βόλο

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρουσίασε ι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας»  μία συναυλία με τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Νότη Μαυρουδή. Τον εκλεκτό συνθέτη και κιθαρίστα Νότη Μαυρουδή συνόδευσε στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν και στο τραγούδι η Μαρία Θωίδου, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία έχει τραγουδήσει στο cd του Νότη Μαυρουδή «Άγρυπνο Φεγγάρι» σε στίχους Ελλήνων ποιητών του μεσοπολέμουNEWS