Απόστολος Τζιτζικώστας:Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας

by Expertnews.gr

“Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά τις εκλογές, στις οποίες επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 62%. Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη όσους συμμετείχαν στις εκλογές και όσους εξελέγησαν ενώ δήλωσε αποφασισμένος και στη νέα θητεία να προχωρήσει σε συνεργασίες. “Μόνο με τη συνεργασία έρχονται αποτελέσματα, μόνο με τη συνεργασία θα μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά” υπογράμμισε.
Για το ποσοστό που συγκέντρωσε ανέφερε ότι ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό που σημειώθηκε ποτέ στις περιφερειακές εκλογές από τον πρώτο γύρο ενώ ζήτησε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το καλό επίπεδο που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια. Συνεχάρη, μάλιστα, τα στελέχη της παράταξής του Θανάση Μασλαρινό που εξελέγη δήμαρχος Βισαλτίας και Γιάννη Ταχματζίδη που εξελέγη δήμαρχος Λαγκαδά.

Αναφέρθηκε, , στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή που εξελέγη δήμαρχος Θερμαϊκού και τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στέλιο Βαλιάνο που εξελέγη δήμαρχος Αριστοτέλη.
Δήλωσε , ότι θα επιδιώξει την καλή συνεργασία και με τους 38 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ τόνισε: “Η αυτοδιοίκηση είναι ένας τόπος που πρέπει να λειτουργεί πάνω από κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες και εκείνο που θα μας απασχολεί πρέπει να είναι η επίλυση των προβλημάτων της Κεντρικής Μακεδονίας και στους 38 Δήμους».
NEWS