Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα

by Expertnews.gr

 

Η πρόσβαση στην ενημέρωση και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων είναι δικαίωμα όλων των πολιτών τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ενημερώνοντας ότι το κεντρικό προεκλογικό της σποτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζεται πλέον και στη νοηματική γλώσσα.
Η Ν.Δ. επισημαίνει ότι παρότι σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αποτελεί κοινή πρακτική, στη χώρα μας είναι κάτι πρωτοποριακό, καθώς τα κόμματα δεν συνηθίζουν να «μεταφράζουν» τα κεντρικά τους προεκλογικά σποτ στη νοηματική.Αυτή η επιλογή, προστίθεται στην ανακοίνωση, «στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πρόσβαση στην ενημέρωση και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και είναι υποχρέωση των πολιτικών φορέων να αξιοποιήσουν κάθε τεχνολογικό μέσο προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να συμμετέχουν ισότιμα στα κοινά» .Ανοίγοντας σήμερα την κεντρική σελίδα της Ν.Δ. στο youtube, χρήστες θα δουν το συγκεκριμένο σποτ, «καθώς η Ν.Δ. επέλεξε να αφιερώσει σήμερα τη διαδικτυακή προεκλογική της καμπάνια στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής».
Παράλληλα η Ν.Δ. σημειώνει ότι είναι στον πυρήνα του προγράμματος της οι ίσες ευκαιρίες για όλους και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Κ. Μητσοτάκης, «χρειάζεται να πολεμήσουμε στη ρίζα της οποιαδήποτε διάκριση, οποιοδήποτε στερεότυπο μπορεί να υπάρχει ακόμη και σήμερα απέναντι στους συμπολίτες μας με οποιαδήποτε αναπηρία».
NEWS