Τεχνική Κάλυψη με 230 Τεχνικούς σε Περισσότερες από 40 Ειδικότητες σε Όλη την Αθήνα

by Expertnews.gr

Τεχνική Κάλυψη με 230 Τεχνικούς σε Περισσότερες από 40 Ειδικότητες σε Όλη την Αθήνα

Η εταιρεία 24 Ώρες Τεχνικοί ξεκίνησε το 1997 σαν μία ιδιωτική επιχείρηση με μερικούς συνεργάτες, και κατά κύριο λόγο ηλεκτρολόγους.

Στην πορεία, μετά από κάποια χρόνια εξαπλώθηκε σε όλη την Αττική, εξυπηρετώντας περισσότερες από 180 περιοχές και πάνω από 40 ειδικότητες.

Ειδικότητες που εξυπηρετεί

Η εταιρεία 24 ώρες τεχνικοί είναι δίπλα στους πελάτες της σε οποιαδήποτε περιοχής της Αθήνας, για να επισκευάσει κάθε είδους προβλήματα και βλάβες που προκύπτουν όχι μόνο στην οικία, αλλά και την επιχείρησή.

24-ores-texnikoi-attiki

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που σας παρέχουν είναι οι εξής:

1. Ηλεκτρολόγοι Αθήνα

Πολύ συχνά μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα που σχετίζονται με ηλεκτρολογικές εργασίες στον χώρο σας εντελώς ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση. Μάλιστα, όταν μιλάμε για επιχείρηση που υπάρχει πληθώρα μηχανημάτων ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να είναι καταστροφικό. Η βλάβη βέβαια μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για αυτό και οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας 24 Ώρες Τεχνικοί είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν αναζητάτε ηλεκτρολόγους Αθήνα για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη τότε οι τεχνικοί της εταιρείας 24 Ώρες Τεχνικοί μπορούν να επέμβουν και να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εάν αναζητάτε μια σοβαρή λύση σε ηλεκτρολογικές εργασίες τότε σίγουρα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους.

2.Υδραυλικοί Αθήνα

Η εταιρεία, 24 Ώρες Τεχνικοί διαθέτει υδραυλικούς στην Αθήνα με πολυετή πείρα στο χώρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν υδραυλικά έργα και υδραυλικές εργασίας, εδώ και πολλά χρόνια. Το έμπειρο προσωπικό είναι το σημείο αναφοράς της επιχείρησης αφού αναλαμβάνουν κάθε υδραυλικό πρόβλημα, ανεξαρτήτου έκτασης, συζητώντας πάντα με τον πελάτη για την πιο συμφέρουσα και αποτελεσματική λύση.

Κάθε νοικοκυριό ή επιχείρηση είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί υδραυλικό στην Αθήνα για να επισκευάσει κάποια υδραυλική βλάβη. Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες διατηρεί πολύ οικονομικές τιμές για υδραυλικούς στην Αθήνα.

3. Επισκευές κουζίνας

Οι ηλεκτρικές κουζίνες επειδή μιλάμε για συσκευές είναι αρκετά ευαίσθητες και μπορούν να εμφανίσουν κάποια βλάβη ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Έτσι, το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατο να προβλέψετε πότε ακριβώς μπορεί να εμφανιστεί το πρόβλημα. Έστω ότι διαπιστώσετε αργά το βράδυ πως η ηλεκτρική κουζίνα σας δεν λειτουργεί είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή σας, μην ανησυχείτε. Η εταιρεία 24 Ώρες Τεχνικοί είναι δίπλα σας σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα, ένας τεχνικός έρχεται στον χώρο σας για την επισκευή της κουζίνας σας, η οποία μπορεί να διαρκέσει λίγη μόνο ώρα.

Αναλαμβάνουν με επιτυχία τη συντήρηση και επισκευή κουζίνας οποιαδήποτε κατασκευάστριας εταιρεία όπως BOSCH, SIEMENS, MIELE, LG, SAMSUNG, INDESIT, WHIRLPOOL, CANDY, PITSOS, AEG, MORRIS, HOTPOINT-ARISTON, ELECTROLUX, DELONGHI, HOOVER και πολλές ακόμη. Η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι έμπειροι τεχνικοί για επισκευή κουζίνας στην Αθήνα.

4. Επισκευές πλυντηρίων

Το πλυντήριο πλέον αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για την νοικοκυρά και γενικότερα για το σπίτι. Οι σύγχρονοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν δίνουν την πολυτέλεια άπλετου χρόνου με  αποτέλεσμα να αναζητάμε γρήγορους και εύκολους τρόπους να καλύψουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Έτσι, το πλυντήριο είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και η διακοπή της λειτουργίας του μπορεί να αποτελέσει μια άσχημη εμπειρία.

Ακόμη όμως και τα καλύτερα επώνυμα πλυντήρια με την πάροδο του χρόνου και την συχνή χρήση μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή, όπως διαρροές νερού στο έδαφος, λάθος θερμοκρασία να κυμαίνεται για το πλύσιμο, πολύ θόρυβο κατά το στύψιμο και πολλά άλλα ασήμαντα λάθη που δεν δίνουμε και πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά εν τέλει οδηγούν στην επισκευή πλυντηρίου στην Αθήνα.

Οι τεχνικοί της εταιρείας 24 Ώρες Τεχνικοί εντοπίζουν την αιτία του προβλήματος, την αναλύουν και συζητώντας με τον εκάστοτε πελάτη καταλήγουν στην πιο συμφέρουσα λύση. Παρότι συνεχώς προσπαθούν να βελτιώνουν την ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι τιμές παραμένουν σταθερά χαμηλές αφού κατανοούν τις δύσκολες συγκυρίες της εποχές.

5. Επισκευές ψυγείων

Το ψυγείο είναι μια από τις πολυτιμότερες οικιακές συσκευές που έχετε στο σπίτι σας και μια βλάβη σε αυτό θα σας δημιουργούσε σίγουρα πολλά προβλήματα. Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός θα μπορέσει να εντοπίσει το πρόβλημα του ψυγείου και να διορθώσει την ζημιά άμεσα και απλά.

Για αυτό, η συντήρηση και η επισκευή ψυγείου πρέπει να γίνεται έγκαιρα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

6. Επισκευές τηλεοράσεων

Οι τεχνικοί τηλεοράσεων της εταιρείας 24 Ώρες Τεχνικοί παρέχουν 24ωρο service, 365 ημέρες τον χρόνο σε τηλεοράσεις LCD, LED και PLASMA. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν το service τηλεοράσεων SONY, SAMSUNG και LG. Πολλές φόρες επειδή οι τηλεοράσεις είναι ευαίσθητες συσκευές μπορεί να εμφανίσουν κάποια βλάβη που χρειάζεται άμεση επισκευή. Για να επιτευχθεί κάτι ανάλογο απαιτείται η κατάλληλη τεχνογνωσία, αλλά και εμπειρία χρόνων.

Φανταστείτε πόσο άσχημη εμπειρία θα ήταν ενώ βλέπετε μία σειρά, ταινία ή ματς της αγαπημένης σας ομάδας, ξαφνικά η τηλεόρασή σας να σταματήσει να λειτουργεί. Σίγουρα είναι μια άσχημη στιγμή και θα θέλατε η επισκευή τηλεόρασης να γίνει άμεσα και οικονομικά.

 

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας 24 Ώρες Τεχνικοί είναι η 24ωρη τεχνική κάλυψη, η καλύτερη δυνατή πελατειακή εξυπηρέτηση και η σταθερά χαμηλές τιμές. Στόχος τους είναι όλοι οι πελάτες να μπορούν να δεχθούν τις υπηρεσίες τους ώστε να επισκευάσουν με εγγυημένα αποτελέσματα οτιδήποτε απαιτεί επιδιόρθωση.

Με ένα τηλέφωνο ο πελάτης μπορεί να έχει οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη. Σκοπός τους είναι να υπάρχει αναλογία ποιότητας και τιμής χωρίς να αλλοιώνεται η αποτελεσματικότητά. Έτσι ο κάθε ένοικος ολόκληρης της Αττικής, να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικές εργασίες στη σωστή τιμή.

NEWS