Τα χωριά μας, οι ρίζες μας, ο πλούτος μας

by Expertnews.gr

Γράφει η κ. Σούκουλη Βιλιάλη Μαρία Ελενη (Μαριλένα)

Υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας

Τα χωριά μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα φιλικό καταφύγιο των αναμνήσεων μας, μια επιστροφή στη φύση, στις ρίζες, στην πραγματικότητα .

Αλλά τα χωριά μας δεν είναι μόνο αυτό !

Είναι πολλά περισσότερα !

Και για μένα προσωπικά, αποτελούν σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για να αναγεννήσουμε την τραυματισμένη μας οικονομία. Από τα αγροτικά μας προϊόντα με την υψηλή διατροφική τους αξία μέχρι την ποικιλία των εναλλακτικών μορφών του τουριστικού μας προϊόντος, από τα σημεία αναφοράς της  μοναδικής περιβαλλοντικής ομορφιάς του τόπου μας μέχρι τη μοναδική αρχιτεκτονική τους, τα χωριά μας κρατούν έναν πλούτο μέσα τους που δυστυχώς τα σύγχρονα  αστικά κέντρα της χώρας μας δεν διαθέτουν. Αλλά κυρίως οι άνθρωποι που διαβιούν εκεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Με αυτούς τους Ανθρώπους , στον Φενεό, στη Στυμφαλία και γενικά σε όλη την ορεινή μας Κορινθία συναναστρέφομαι,  συνεργάζομαι σχεδόν μια 20ετία, είτε ως υπεύθυνη Μηχανικός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είτε ως Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος, προσπαθώντας πάντα να αναδείξουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην Ελληνική οικονομία.

Με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν μάθει να μοχθούν και να εργάζονται για να προκόψουν, που γνωρίζουν ότι η σκληρή εργασία θα τους προσφέρει αυτό που επιθυμούν και όχι η προσδοκία της επίτευξης του μεγαλύτερου κέρδους με τηνελάχιστη προσπάθεια.

Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια ουσιαστική και πρακτική απάντηση για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε απέναντι στα προβλήματα του Τόπου μας.

Αποτελεί ένα καλό παράδειγμα.

Αγαπητές και αγαπητοί αναγνώστες, φίλες και φίλοι,

αυτό πρεσβεύω ως πολίτης αλλά και ως υποψήφια βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι τα χωριά μας, είναι οι ρίζες μας αλλά και ο πλούτος μας και θα εργαστώ καθημερινά με συνέπεια, μόχθο και σθένος για να μετατρέψω το όραμα μου σε ωφέλιμες δράσεις, με βέλτιστα αποτελέσματα για τη ζωή των ανθρώπων μας αλλά και τη προστασία του φυσικού κάλους της περιοχής μου.

 

NEWS