Συνάντηση Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

by Expertnews.gr

Την πλήρη στήριξή του στον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά συνάντησή τους η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί σε πολύ καλό κλίμα.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό πως τόσο εκείνος όσο και ο νέος δήμαρχος έχουν την ίδια φιλοσοφία για το πως θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση.

Από την πλευρά του, λίγες μόνο ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Ζέρβας συμφώνησαν να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης του απάντησε «αν την χάριζες αλλού, δεν θα την εκτιμούσαν».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σχολίασε την ενδυματολογική επιλογή του Πρωθυπουργού και ο ίδιος του απάντησε πως σε αυτές τις περιπτώσεις ντύνεται πάντα πιο απλά .

«Ο Πρωθυπουργός έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον για τας θέματα της πόλης μας. Πιστεύω ότι στο βάθος της τετραετίας θα έχουμε όχι μόνο λόγια αλλά και έργα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τη Θεσσαλονίκη, καλύτερες μέρες για τη Μακεδονία», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.NEWS