ΣΕ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

by Expertnews.gr

Συνεχίζοντας τις περιοδείες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου την Πάρο και τη Νάξο.
Η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των Υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την παρουσία του Προέδρου του Κόμματος κ.Κυριάκου Μητσοτάκη,για τις εκλογές της 26ης Μαϊου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, και ώρα 18:00, στο “Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος” αίθουσα Αντιγόνη, Λ. Πειραιώς 254, Ταύρος.
Την ιδια ώρα λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία εντείνει τη δράση της, στελέχη της επισκέπτονται από άκρη σε άκρη τη χώρα, κάθε χωριό, κάθε γειτονιά της Ελλάδας,παρουσιάζοντας το κυβερνητικό της προγραμμα. Κλιμάκια αποτελούμενα από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς θα πραγματοποιούν επισκέψεις στους Νομούς Ρεθύμνου 9/4 και Χανίων 10/4 ο Κώστας Σκρέκας, Καρδίτσας ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Κώστας Τασούλας 12/4, Κοζάνης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, 12/4), Καστοριάς ο Αδωνης Γεωργιάδης, 13/4 και Θεσπρωτίας ο Δημήτρης Σταμάτης, 13/4.NEWS