Ο Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

by Expertnews.gr

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα  ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Νίκος Δένδιας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο συνάντηθηκε και με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Δένδιας παρακολούθησε στο Φανάρι την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Αναλυτικά η Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, μετά την ολοκλήρωση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη:

Είχα τη χαρά σήμερα να γιορτάσω τα Χριστούγεννα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Άκουσα την Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Προκαθήμενος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και δέχθηκα μαζί με την οικογένειά μου τις ευλογίες του. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλες και όλους, καταρχήν σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, στους ορθόδοξους Χριστιανούς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, απανταχού της οικουμένης, και εδώ, στους Τούρκους οικοδεσπότες μας, ό,τι καλό, υγεία, ευτυχία, αγάπη και δύναμη. Να είμαστε πάντα καλά, και του χρόνου!

 
NEWS