Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ

by Expertnews.gr

Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε το Σαββάτο την Αλμωπία, την Έδεσσα, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.
Ο πρώην υπουργός, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της ΝΔ, επισκέφθηκε τους Προμάχους όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος. Από το Μνημείο Πεσόντων που βρίσκεται στο χωριό άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε ως “εθνικά επιζήμια”. Λίγο αργότερα, στην πόλη της Αριδαίας συναντήθηκε και συζήτησε με νέους σε καφέ του κεντρικού πεζόδρομου.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε την Έδεσσα όπου σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ν Πέλλας ο πρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με τα ασφαλιστικά ταμεία και το φορολογικό καθεστώς. Αναφέρθηκε επίσης στην απομόνωση του Νομού από τον κεντρικό άξονα της Εγνατίας Οδού και στην καθυστέρηση ετών για την ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ταμεία.
Ακολούθησε επίσκεψη στη Σκύδρα, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Οργάνωσης και συζήτησε μαζί τους για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε και την Κρύα Βρύση, όπου είχε επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, αλλά και πολίτες σε καφέ της πόλης.Π


NEWS