Νέες θέσεις εργασίας και νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη από την Volvo

by Expertnews.gr

Νέες θέσεις εργασίας και ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα δημιουργήσει το επόμενο διάστημα η Volvo. Αυτή την είδηση αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος Δυτικής Ευρώπης της σουηδικής εταιρείας Frank Versaevel που παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και διευθέτησε τις τελικές λεπτομέρειες του νέου εγχειρήματος.

«Η Θεσσαλονίκη θέλουμε να αποτελέσει ένα βασικό κόμβο για την Volvo και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή. Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να αλλάξουμε τον χάρτη της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Η Θεσσαλονίκη για εμάς είναι μια σημαντική πόλη και δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σε αυτήν», επισήμανε ο κ. Versaevel.

Στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της αυτοκίνησης επισήμανε ότι έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται σημαντικές συνεργασίες δείχνοντας την ευαισθησία της εταιρείας για το περιβάλλον.

«Μας ενδιαφέρει η βιώσιμη κινητικότητα. Στρεφόμαστε στον τομέα των μπαταριών, της ασύρματης φόρτισης και στο μηδενικό αποτύπωμα. Όλα αυτά θα γίνουν έχοντας ως βασικό μας μέλημα την οδηγική ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Ήδη στον δρόμο υπάρχουν πολλά plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα με μηδενικές ή λίγες εκπομπές ρύπων. Από την άλλη οι κάτοχοι των αυτοκινήτων μας έχουν μάθει για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και είναι έτοιμοι να αποδεχτούν τη νέα φιλοσοφία».NEWS