Κλιμάκιο υπουργών, στο επενδυτικό Συνέδριο: 21st Annual Capital Link Invest in Greece Forum

by Expertnews.gr

Στο επενδυτικό Συνέδριο«21st Annual Capital Link Invest in Greece Forum», 9 Δεκεμβρίου στη Νέο Υόρκη, θα συμμετάσχει  ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, εκτός της εναρκτήριας ομιλίας, θα συναντηθεί με εκπροσώπους μεγάλων επενδυτικών φορέων και οργανισμών (ενδεικτικά PIMCO, Goldman Sachs, Citibank, BlackRock, BlueCrest, Morgan Stanley, Helm, Nomura, Third Point κ.α).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο.

Την επόμενη ημέρα, ο κ. Σταϊκούρας θα παρευρεθεί στην «Ημέρα της Ελλάδας» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (Greek Day at NYSE).

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνουν, για τις εργασίες του Φόρουμ, εκτός τον  υπουργό Οικονομικών, Χρήστο

Σταϊκούρα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς και ο υφυπουργός Οικονομικών, Γεώργιος Ζαβός.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής των πρωινών συνεδριών, ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης ο ομιλητής του γεύματος. Παράλληλα, στο δείπνο, που θα κλείσει τις εργασίες του Φόρουμ, θα μιλήσει ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Ουίλμπουρ Ρος (Wilbur Ross), ενώ θα τιμηθεί για την επενδυτική δραστηριότητά του στην ελληνική οικονομία ο Τζον Πόλσον (John Paulson).


NEWS