Η Κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό

by Expertnews.gr

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Νέας Καρβάλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την Κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η Κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Μάλιστα υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει.

Στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντας, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Γαληψού.

Επί τέσσερα χρόνια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, τρέχει να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα.

Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας Kυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τονκ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε … “Πληρώστε περισσότερα”!

Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».
NEWS