Ενίσχυση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών στην πρωτεύουσα

by Expertnews.gr

Την ενίσχυση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών στην πρωτεύουσα προανήγγειλε , κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σκοπός, όπως είπε ο κος Χρυσοχοΐδης, είναι η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ειδικά στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και των Προαστίων όπου παρουσιάζονται υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας, σύμφωνα με τα ετήσια στατιστικά στοιχεία που καταγράφει η αρμόδια υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας.

«Έχει καταρτιστεί σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, πλέγμα αστυνόμευσης από πεζές, αλλά και εποχούμενες περιπολίες με τη συμβολή των ειδικών ομάδων “ΔΙΑΣ”, “Πάνθηρες” και “Δράση” της Αστυνομίας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, .

Επιπλέον ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς οι οποίοι υπηρετούν στον Άγιο Παντελεήμονα για τις πρόσφατες  επιτυχίες που είχαν στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων..

Επιτυχίες που όπως επισήμανε «συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών»

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ακόμη την ενίσχυση του Τμήματος, ώστε να επιτευχθούν το συντομότερο οι στόχοι που έχουν τεθεί.».

NEWS