Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του.
Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.
Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα στο ΚΑΤ και έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.
Η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του ο δημοσιογράφος.
Αύριο, ο δράστηςαναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».
