«Τουρισμός + Nέοι Oρίζοντες» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου

by Expertnews.gr

Συνέδριο με θέμα «Τουρισμός + Nέοι Oρίζοντες» διοργανώνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, o Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) Forum υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργιών.

Το διήμερο της εκδήλωσης, από τις 12:30μμ έως τις 8:00μμ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλίες διαπιστευμένων φορέων του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων διαφορετικής θεματολογίας και ειδικά happenings, να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα και τις τάσεις στην τουριστική αγορά, καθώς και να περιηγηθούν στην έκθεση ξενοδόχων και προμηθευτών του κλάδου.

Στην κεντρική ομιλία του Σαββάτου με θέμα «Η σημασία του τουρισμού για την Ελλάδα: ευκαιρίες και προκλήσεις στο κατώφλι της νέας δεκαετίας», στις 18:30, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, καθώς και εκπρόσωποι των προεδρείων των φορέων ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΣΕΤΕ.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 17:30, για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ θα παρουσιαστούν το project του Ελληνικού και το master plan ΟΛΠ-Cosco. Στην ομιλία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, o Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο κ. Δανηλάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Lamda Development και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ – Cosco, κ. Δεμενόπουλος.
Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και τις δύο ημέρες, και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, στο Π. Ψυχικό (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου).NEWS