Την ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών ή μέσω ΑΤΜs ή πάγιας εντολής συστήνει η ΕΥΔΑΠ

by Expertnews.gr

Την ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών ή μέσω ΑΤΜs ή πάγιας εντολής συστήνει η ΕΥΔΑΠ στους πελάτες της, μετά τις ουρές που σχηματίσθηκαν σήμερα έξω από το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ομόνοια, από καταναλωτές που έσπευσαν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Η ΕΥΔΑΠ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι καμία διακοπή ηλεκτροδότησης δεν γίνεται την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη-εξόφλησης λογαριασμού,

«Σε συνέχεια επαναλειτουργίας των ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά τη μεγάλη προσέλευση κοινού, η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους.

Η εταιρεία επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι τα ταμεία της λειτουργούν με βάση τις οδηγίες των αρχών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων (τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:
o Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
o Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών», καταλήγει η ανακοίνωση.


NEWS