Θλιβερό πανηγύρι η παρουσία του κ. Τσίπρα χθες στο Ηράκλειο

by Expertnews.gr

Επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή την επίσκεψή του στο Νομό Ηρακλείου, άσκησε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας ότι μετά το μετρό Θεσσαλονίκης, άρχισε να «εγκαινιάζει ανύπαρκτα έργα» και τώρα «απέκτησε τη συνήθεια να εγκαινιάζει και έργα που λειτουργούν εδώ και χρόνια».
«Ο κ. Τσίπρας στο τέλος της θητείας του, θυμήθηκε πως είναι και βουλευτής Ηρακλείου. Βέβαια συνεχίζει να εξασκεί τις συνήθειές του: Μετά το μετρό Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει κι άλλα ανύπαρκτα έργα!», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Μάλιστα, απέκτησε και νέα συνήθεια τελευταία: Τώρα, εγκαινιάζει και έργα που λειτουργούν εδώ και χρόνια όπως το Φράγμα Αποσελέμη, το οποίο έχει ήδη κατά τα 4 χρόνια λειτουργίας του τροφοδοτήσει του νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου συνολικά με 21 εκατ. κυβικά νερό».

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Αλέξη Τσίπρα δεν έχει να παρουσιάσει το παραμικρό έργο για την Κρήτη. «Όλα τα έργα -και ο οδικός άξονας Ηρακλείου – Μεσαράς και ο δρόμος Γουρνών – Χερσονήσου και πολλά άλλα- έχουν την αφετηρία τους επί κυβερνήσεων ΝΔ. Είναι προφανές ότι η πολιτική της Κυβέρνησης σε όλα τα έργα στην χώρα, αλλά και στην Κρήτη, ήταν: αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ετών, για να κόβουν προεκλογικά κορδέλες Σπίρτζης-Τσίπρας αγκαλιά!», συμπλήρωσε ο κ. Αυγενάκης.
Καταλήγοντας ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε έργα υποδομών στην Κρήτη, τα οποία πρέπει, χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, αλλά με ρεαλιστικές προτάσεις, να δρομολογηθούν από μία υπεύθυνη κυβέρνηση. Την επόμενη κυβέρνηση της χώρας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


NEWS