Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Sawiris

by Expertnews.gr

Συνάντηση με τον επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού oμίλου Orascom Investment Holding Group Naguib Sawiris είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι αποτελεί βασική κυβερνητική προτεραιότητα η ανάπτυξη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων, γι’ αυτό το λόγο είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει το κατάλληλο επενδυτικό κλίμα.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου κ. Sawiris δήλωσε φίλος της Ελλάδας και έτοιμος να κάνει μεγάλες επενδύσεις στη χώρα μας.

Η συνάντηση εντάσσεται στον νέο κύκλο επαφών που ξεκινά ο πρωθυπουργός με επενδυτές. Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, πέρα από τη σημερινή συνάντηση με τον κ. Σαουίρις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, στις 11:00, θα συναντηθεί με τον επενδυτή κ. Ουαλίντ. Επίσης, αύριο στις στις 18:00 θα συναντηθεί τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ενώ την Παρασκευή, στις 10:00, θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ.NEWS