Στρατηγική συνεργασία Volvo Car Hellas και ElpeFuture

by Expertnews.gr

Αριστερά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ElpeFuture κ. Σπύρος Κιαρτζής, ανταλλάσσει χειραψία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volvo Car Hellas κ. Νίκο Γιαννουσά.

Με κοινό όραμα τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η Volvo Car Hellas και η ElpeFuture συμπράττουν, προσφέροντας στους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo, προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης του κορυφαίου ομίλου ενέργειας HELLENiQ ENERGY.

Οι οδηγοί των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volvo θα μπορούν να προμηθεύονται την ειδική κάρτα φόρτισης, με τα διακριτικά Volvo και ElpeFutureChargenGo. Με τη χρήση της στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture σε όλη την Ελλάδα, θα απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους.

Η νέα κάρτα φόρτισης θα παραδίδεται δωρεάν από τη Volvo CarHellas στους κατόχους νέων αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών Volvo Recharge, κατά τη διαδικασία παράδοσης του αυτοκινήτου τους και με ισχύ για ένα έτος, χωρίς συνδρομή ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση. Μέσω της εφαρμογής ElpeFuture “ChargenGo” για smartphone, οι οδηγοί VolvoRecharge θα μπορούν να αναζητούν σταθμούς φόρτισης και να διαχειρίζονται την κάρτα τους, ελέγχοντας την κατανάλωση και τα έξοδά τους.

Οι κάτοχοι νέων ηλεκτροκίνητων Volvo Recharge θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς φόρτισης της ElpeFuture, ανά την επικράτεια. Συμπεριλαμβάνονται φορτιστές ταχείας φόρτισης DC που βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ/BP, εγκαταστάσεις φορτιστών AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης και σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως εμπορικά κέντρα, parking και γενικότερα όλοι οι δημοσίως προσβάσιμοισταθμοί φόρτισης της ElpeFuture, οι οποίοι εμφανίζονται στην εφαρμογή ElpeFuture “ChargenGo”. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δίκτυο φόρτισης της εταιρείας επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για να ενισχύσει την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.

Η Volvo και η HELLENiQ ENERGY, μητρική εταιρεία της ElpeFuture, μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη βιωσιμότητα, αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή ως τη μεγαλύτερη πρόκληση του μέλλοντος. Αποτελούν ηγετικές δυνάμεις, κάθε μία στον τομέα της, με συνδετικό τους δεσμό ότι προχωρούν αμφότερες σε ολικό μετασχηματισμό και αναπροσαρμογή της στρατηγικής και της λειτουργίας τους, προκειμένου να υπηρετήσουν το όραμά τους για το περιβάλλον. Με μακρόπνοες φιλοδοξίες και επενδύσεις για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και με την εκπλήρωση ενδιάμεσων προκαθορισμένων στόχων.

NEWS