Στα Ιωάννινα ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

by Expertnews.gr

Την Πέμπτη 9 Μαίου 2019 στίς 19:00 στό ξενοδοχείο DU LAC στά Ιωάννινα θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ιδια ώρα  αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα καθορίζονται εν όψει ευρωεκλογών οι όροι για την προβολή των κομμάτων στα ΜΜΕ, κατηγορεί η Ν.Δ. την κυβέρνηση, καλώντας τη να το πράξει άμεσα.
«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές το έχουν καταλάβει πια όλοι. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για να αποφύγει το αναπόφευκτο. Απομένουν μόλις 19 μέρες από την 26η Μαΐου και παρά τις καθημερινές οχλήσεις της Ν.Δ., το υπουργείο του Νίκου Παππά, με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα Μ.Μ.Ε» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.
Υπενθυμίζοντας ότι το 2014 η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί στις 30 Απριλίου, δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, καλεί την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να εκδώσει σήμερα κιόλας τη σχετική απόφαση.

«Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες» καταλήγει.
NEWS