Σε λειτουργία τέθηκε ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή των πληγέντων από τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στην περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής

by Expertnews.gr

Σε λειτουργία τέθηκε ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή των πληγέντων από τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 στην περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Η πλατφόρμα λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, επικουρικά προς τις παροχές που διατίθενται από την Περιφέρεια και τους Δήμους για την υποστήριξη των πυρόπληκτων.

Η δράση υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, με στόχο την εξασφάλιση προσωρινής φιλοξενίας για τους πολίτες που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση στην ειδική πλατφόρμα για την αναζήτηση διαθέσιμων επιλογών προσωρινής διαμονής, στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας για την άμεση στήριξη των πληγέντων.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

NEWS