ΣΕ 49 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ CIAO ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

by Expertnews.gr

 

«Μπορεί ο κ. Τσίπρας να τραγούδησε το Bella Ciao στην προσπάθειά του να το παίξει ηγέτης της κεντροαριστεράς, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι σε 49 μέρες οι πολίτες θα πουν οριστικά ciao στον ίδιο». Την επισήμανση αυτή έκανε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100.3» και το δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε.

Ο κ. Λαζαρίδης άσκηση σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «συμπορεύτηκε με την Χρυσή Αυγή στις πλατείες της αγανάκτησης, συνεργάστηκε μαζί της για να ρίξει την προηγούμενη Κυβέρνηση, καθυστερεί τη δίκη της εδώ και 4 χρόνια και συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και τώρα ανακάλυψε ξαφνικά τον κίνδυνο της ακροδεξιάς».

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο κεντροαριστερό άνοιγμα του κ. Τσίπρα, κάλεσε όλους όσοι επιχειρούν συνειδητά ή ασυνείδητα να κανονικοποιήσουν και να εξωραΐσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν σαφείς απαντήσεις σε μία σειρά από απλά ερωτήματα που έχουν όλοι οι πολίτες:
«Τι σόι κεντροαριστερή στροφή είναι αυτή όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός στηρίζει πλήρως τις καθημερινές χυδαιότητες του κ. Πολάκη;
Πως είναι δυνατόν να παριστάνει ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έγινε ένα κανονικό κόμμα όταν και σήμερα επιτίθεται και προσπαθεί να ελέγξει κομματικά όλους τους ανεξάρτητους θεσμούς: από τη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές μέχρι την κεντρική τράπεζα της Ελλάδας.
Και ποιοι κεντρώοι και κεντροαριστεροί ψηφοφόροι μπορούν να πεισθούν να στηρίξουν μία Κυβέρνηση που εξακολουθεί να στηρίζει στα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ καθώς και άλλων αχαρακτήριστων περιπτώσεων όπως είναι οι κυρίες Παπακώστα και Μεγαλοοικονόμου».

NEWS