Όποτε και αν στηθούν οι κάλπες ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα

by Expertnews.gr

«Όποτε και αν στηθούν οι κάλπες ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα» δήλωσε ο κ. Στέλιος  Πέτσας  διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ.Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ως «χυδαία προσπάθεια εξαγοράς ψήφων» αντιμετώπισε στον ΘΕΜΑ 104,6 τις εξαγγελίες Τσίπρα από το Ζάππειο το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, «Ανακάλυψε τον Μάιο ότι έχει χρήματα για να δώσει στους συνταξιούχους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας προσθέτοντας ότι «στην ουσία η 13η σύνταξη είναι ένα εφάπαξ ποσό» καθώς όωπς εξήγησε «313 ευρώ κατά μέσο όρο θα πάρουν οι συνταξιούχοι, σας φαίνεται αυτό για 13η σύνταξη;».

Στο ερώτημα αν οι εξαγγελίες Τσίπρα δείχνουν εκλογές τον Ιούνιο ο κ. Πέτσας απάντησε πως «όποτε και αν στηθούν οι κάλπες ο λαός θα τιμωρήσει τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας φοβάται την ετυμηγορία του λαού και κάνει ό,τι μπορεί για να περισώσει τις απώλειες».Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ απέναντι στις 120 δόσεις είπε ότι «δεν έχουμε αντίρρηση για τις 120 δόσεις μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο» προαναγγέλοντας ότι «εμείς, όμως, θα βελτιώσουμε το πλαίσιο».

NEWS