Ομιλία Κώστα Καραμανλή σήμερα στις 19.30, στο Βελλίδειο

by Expertnews.gr

Μήνυμα νίκης και ενότητας αναμένεται να απευθύνει απόψε στις 19.30, από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που εκλέγεται συνεχώς από το 1989, στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια σε κομματικό ακροατήριο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., στην οποία θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του θα ζητήσει «αποφασιστική στήριξη στην παράταξη, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος».

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να επισημάνει ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α΄ και Β΄ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες εκπέμποντας το μήνυμα της συμπόρευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.NEWS