ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

by Expertnews.gr

«Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Πέτρου Κόκκαλη η Κυβέρνηση κατέκτησε μια “πολύ μεγάλη νίκη” απέναντι στη διαπλοκή! Είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανείς οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή», δήλωσε σε συνέντευξή του στον «ΑΝΤ1» και στους δημοσιογράφους κ. Γ. Παπαδάκη και Ντ. Σιωμόπουλο, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πρόσθεσε ακόμη ότι «η Κυβέρνηση έγινε μπάτλερ της διαπλοκής. Είναι πραγματικά η επιτομή του κυνισμού, το κόμμα που πήρε την εξουσία και πολιτεύτηκε και ως Κυβέρνηση έχοντας ως σημαία του μια δήθεν μάχη με τη διαπλοκή να επιβραβεύει τον κ. Κόκκαλη ως υποψήφιο ευρωβουλευτή του. Είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ»

Για τις δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου που αφορούσαν το δώρο του Πάσχα ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Μόλις λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού. Για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση που κατέθεσε η Κυβέρνηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας ανέφερε: «Η Κυβέρνηση θα όφειλε να έχει λύσει το θέμα εδώ και 4 χρόνια. Το είχαν τάξει από το 2014 όταν έλεγαν το γνωστό σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”. Όμως τα παιχνίδια συνεχίζονται γιατί κανείς δεν ξέρει αν αυτή η ρύθμιση είναι η τελική και αν θα αλλάξει ξανά κατ´ απαίτηση της τρόικας. Η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με το Μαξίμου, δεν παίζει με αυτά τα ζητήματα. Πρώτον, θα μελετήσουμε το σχέδιο που κατατέθηκε και, δεύτερον, θα αναμένουμε την τοποθέτηση της Κυβέρνησης για το αν αυτή η ρύθμιση είναι η τελική. Τα σπίτια των Ελλήνων και η ανάγκη να προστατευθούν δεν προσφέρονται για τα προεκλογικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα και της κυνικής παρέας του Μαξίμου».


NEWS