Ο πρωθυπουργός στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος

by Expertnews.gr

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε σε σύσκεψη για τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει την Εύβοια.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί στο πύρινο μέτωπο και ακολούθως δήλωσε πως «οι συνθήκες σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολες». Πρώτο μέλημα του κράτους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και κατόπιν των περιουσιών, είπε, και ζήτησε από τους πολίτες να ακούν πάντα τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας.

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

NEWS