Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο το χρυσό μεταλλιο του Ζαππείου

by Expertnews.gr

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε χθές η εκδήλωση για τον Εθνικό Ευεργέτη Ευάγγελο Ζάππα, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης Εθνικών Ευεργετώνστο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο το χρυσό  μεταλλιο του Ζαππείου

Ο Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλοπούλου κατά την εκδήλωση της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και της Απονομής του Χρυσού Μεταλλίου του Ζαππείου στον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του.

Αξιότιμε κ. Μαρτίνε,

Απονέμοντάς σας το Χρυσό Μετάλλιο του Ζαππείου -και μάλιστα κατά την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και κατά την εκδήλωση για τον Εθνικό Ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα- η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων σας αποδίδει αυτό που σας αναλογεί. Και τούτο, διότι με την εμβληματική κοινωνική προσφορά σας έχετε αναδειχθεί, κατά γενική ομολογία, σε αυθεντικό Ευπατρίδη, ο οποίος συνεχίζει επαξίως την μεγάλη παράδοση των Εθνικών Ευεργετών. Παράδοση, η οποία συνδέεται αρρήκτως με την όλη πορεία και την ενεργό στήριξη του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους, καθ’ όλη την διαδρομή του, ιδίως δε σε χαλεπούς καιρούς.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο μεγάλο κοινωνικό σας έργο.

NEWS