Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δελτίο ειδήσεωνεων του Star

by Expertnews.gr

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει στίς 20:00 συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο κ. Μάρα Ζαχαρέα.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, έξι ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα διεξαχθεί η τηλεμαχία (debate) μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, όπως συμφώνησαν χθες οι εκπρόσωποι των κομμάτων στη Διακομματική Επιτροπή. Στην τηλεμαχία, η οποία θα διεξαχθεί σε στούντιο της ΕΡΤ, θα συμμετέχουν οι αρχηγοί των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Όσον αφορά το αίτημα του  ΣΥΡΙΖΑ.  για χωριστή τηλεοπτική αναμέτρηση των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη Ν.Δ. θυμίζουν παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα πως μια ξεχωριστή τηλεμαχία δύο κομμάτων θα ήταν «υποτιμητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας».
NEWS