Ο ι πολίτες της Δυτικής Αθήνας να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία

by Expertnews.gr

Τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία σήμερα στην κοινωνία και, ιδίως, στις λαϊκές συνοικίες, επισήμανε στην ανοικτή προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Αυτή η συγκέντρωση στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα: Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα και οδεύουμε σε μια μεγάλη εκλογική νίκη. Θα πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτοδύναμο Πρωθυπουργό με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα κάνουμε επιτέλους τη Δυτική Αθήνα να βαφτεί στον εκλογικό χάρτη με τα χρώματα τα γαλάζια, με τα χρώματα της σημαίας μας, τα χρώματα της παράταξής μας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, στην πολιτική που ακολούθησε η σημερινή Κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια, στηλίτευσε τις αχρείαστες -όπως τις χαρακτήρισε- περικοπές συντάξεων και αυξήσεις φόρων που επέβαλε, υπογραμμίζοντας ότι έπληξε τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους της εργασίας, που σήμερα διαμένουν στη Δυτική Αθήνα. «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε γρήγορα αυτά που πρέπει για να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, να διαλύσουμε τις στρεβλώσεις που έρχονται από το παρελθόν, να δώσουμε την αναπτυξιακή πνοή που χρειάζεται η χώρα, να διευκολύνουμε επενδύσεις και, βέβαια, να προχωρήσουμε στην μείωση των φόρων, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη γάγγραινα που μας αφήνει ως κληρονομιά η κυβέρνηση που απέρχεται», ανέφερε συγκεκριμένα.

Κλείνοντας, ο κύριος Βαρβιτσιώτης, απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας να εμπιστευτούν σήμερα τη Νέα Δημοκρατία, «τη μόνη δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και προόδου». «Εδώ κτυπάει η καρδιά της Ελλάδας. Οι περιοχές μας βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της πολιτικής μας πρωτοβουλίας. Η ανάταξη της Δυτικής Αθήνας είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, είναι προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι προτεραιότητα για μένα», κατέληξε χαρακτηριστικά.

 NEWS