Νίκος Ρωμανός: Για τον κ. Κασσελάκη, ένας αρχηγός κόμματος, μπορεί να δανείζει και να δανείζεται, χωρίς να δίνει λογαριασμό

by Expertnews.gr

Επίθεση στον πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο  Κασσελάκη, με αφορμή τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αλλά και το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε με δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:

 

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη.

Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη τη κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη.

Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!».

NEWS