ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν Δ Η ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

by Expertnews.gr

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ορίζεται η κ.Σοφία Ζαχαράκη.
Την ίδια ώρα Υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.
Την απόφαση αυτή έλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβραβεύοντας την κ. Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. Σε συνάντηση που είχε με την κ. Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπρόσωπος Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή.
Η κ.Σοφία Ζαχαράκη έγραψε στόν προσωπικό της λογαριασμό στο Fb : “Ο ορισμός μου στην θέση της Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είναι για εμένα μια μεγάλη τιμή και μια διπλή ευθύνη.
Είναι η ευθύνη να τιμήσω την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εμπιστοσύνη που η επιλογή αυτή εκφράζει στα στελέχη της νεότερης γενιάς και τις γυναίκες της παράταξής μας.
Ακόμα περισσότερο, αισθάνομαι την ευθύνη να σταθώ αντάξια στην μακρά παράδοση μαχητικότητας, μετριοπάθειας, πολιτικής υπευθυνότητας και δημοκρατικού ήθους που διαχρονικά έχει η Νέα Δημοκρατία!
Εύχομαι καλή επιτυχία στη Μαρία Σπυράκη στη μάχη των ευρωεκλογών”.


NEWS