Με ομιλία του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

by Expertnews.gr

Με «ανοιχτή» συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο Κιλκίς.
«Στις εθνικές εκλογές, θα κλείσουμε την προεκλογική εκστρατεία με μία μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε, χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει η Ν.Δ. στη στήριξη της Μακεδονίας.

O πρόεδρος της ΜΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αναφέρθηκε
στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων εν όψει «των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε».
«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια» έσπευσε να προσθέσει.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες και κατοίκους. Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, όπου συνάντησε και τον δήμαρχο του Κιλκίς.
Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να κάνει και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Ολύμπιον με τους υποψήφιους βουλευτές της Α’ και Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης.
Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με εκπροσώπους του συνδέσμου εξαγωγέων Β. Ελλάδος στο ξενοδοχείο Electra Palace.
NEWS