Μακάριος Λαζαρίδης: Στη σκευωρία Novartis εφόσον προκύψουν στοιχεία και για επιπλέον πρόσωπα το κατηγορητήριο μπορεί να επεκταθεί

by Expertnews.gr

«Η Νέα Δημοκρατία κινείται θεσμικά. Δεν κάνουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε με στοιχεία και όχι με ρεβανσισμούς και κυνήγι μαγισσών». Την επισήμανση αυτή έκανε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης για τη σκευωρία Novartis που έστησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» και τους δημοσιογράφους κ. Α. Παυλόπουλο και Ντ. Κουτροκόη.

«Το λέω αυτό γιατί όταν προέκυψε αυτή η ιστορία είχαμε τις δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου έξω από τα Μέγαρο Μαξίμου που μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους και μάλιστα είχε καλέσει τα -υπόλοιπα από τον ΣΥΡΙΖΑ – κόμματα να αυτοκαθαρθούν. Κατά συνέπεια, εμείς έχουμε τη θεσμικότητά μας. Θα τα συζητήσουμε όλα στη Βουλή και τα μεσάνυχτα θα έχουμε την απόφαση», τόνισε επιπλέον ο κ. Λαζαρίδης.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε ότι «μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εάν κατά το στάδιο της έρευνας της υπόθεσης από τη Βουλή ή από τη Δικαιοσύνη προκύψουν στοιχεία και για άλλα επιπλέον πρόσωπα που είχαν ανάμιξη στη νοσηρή αυτή υπόθεση, προφανώς το κατηγορητήριο μπορεί να επεκταθεί».   
NEWS