ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ :Eίμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να δουλεύω με αφοσίωση και πάθος για ένα τόπο πιο παραγωγικό, για μια νέα γενιά που θα έχει επιλογές, που θα μπορέσει να δημιουργήσει. Για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον

by Expertnews.gr

Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν τον τόπο μας. Το Ηράκλειο έχει δύναμη, έχει δυναμική, και σε ένα μήνα, ξεκινάμε μια καινούργια μέρα, να φέρουμε φως, ζωντάνια και αισιοδοξία στους Ηρακλειώτες, και σε όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, στον ρ/σ «Υδρόγειο 106.9».

Όπως είπε ο κ. Αυγενάκης: «Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και εγώ όλους αυτούς τους μήνες επιδιώξαμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να τους ακούμε και να επικοινωνούμε σε αυτούς τις θέσεις μας. Διότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και σημαντικό μέσο επικοινωνίας, δεν είναι το παν».

Ο γραμματέας της ΝΔ σημείωσε ότι «η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στους νέους 17-25 βασίζεται εν πολλοίς στην προσέγγισή». «Βρεθήκαμε δίπλα τους, είδαμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική, για θέματα που πραγματικά τους απασχολούν όπως η ασφάλεια στα πανεπιστήμια, το άσυλο, η διασύνδεση της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας. Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε βάρος σε αυτά τα ζητήματα και έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους» είπε.
Ενόψει, πάντως, των εθνικών εκλογών, διευκρίνισε ότι θέλει να ενθαρρύνει τους πολίτες να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν, ό,τι και αν επιλέξουν να ψηφίσουν, καθώς όπως επισήμανε, η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν.
«Το μήνυμά μου για τις επερχόμενες εκλογές είναι να πιστέψουμε οι Ηρακλειώτες, οι Κρητικοί και όλοι οι Έλληνες στις δυνάμεις μας. Το Ηράκλειο έχει δύναμη, έχει μέλλον, και εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να δουλεύω με αφοσίωση και πάθος για ένα τόπο πιο παραγωγικό, για μια νέα γενιά που θα έχει επιλογές, που θα μπορέσει να δημιουργήσει. Για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον» κατέληξε.NEWS