Κυρίακος Μητσοτάκης : Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων

by Expertnews.gr

Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής από τις 8 Ιουλίου για τη χώρα, έστειλε από το εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στο Ηράκλειο, σημειώνοντας ότι μεγάλη του προσδοκία και στόχος είναι το νησί να βαφτεί γαλάζιο, «κάτι που δεν είχε γίνει ούτε το 1990 στη μεγάλη, τότε, πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

 


Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.: «Η κάλπη της 26ης Μαΐου και η μεγάλη πολιτική νίκη, άνοιξε το δρόμο για την 7η Ιουλίου. Όμως η κάλπη δεν είναι γεμάτη, πρέπει ξανά να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια και γι΄ αυτό το λόγο τις 15 μέρες που μένουν για τις εκλογές, δεν εφησυχάζουμε. Εισπράττω τον παλμό της νίκης και αυτόν μεταφέρω εδώ στην Κρήτη για την οποία έχω μεγάλη προσδοκία και έχω θέσει ψηλά τον πήχη. Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές».
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ λέγοντας ότι αποτυπώνουν την στόχευση της διεύρυνσης και της ανανέωσης: «Ήρθαν και έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλους χώρους. Συμπολίτες που είναι πρώτη φορά μαζί μας γιατί αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη μεγάλη δύναμη με τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε στους πολίτες καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να έρθουν στην πολιτική μας οικογένεια».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε χθες, είπε ότι θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στόχος είναι από τη μια άκρη στην άλλη της χώρας ο κόσμος να μάθει το αναπτυξιακό σχέδιο της Ν.Δ.
«Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη μέρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και αποφασιστικά, αλλά για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή. Από εδώ, το Ηράκλειο και την Κρήτη κάνω προσωπική έκκληση να με εμπιστευτείτε και να οδηγήσουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα στην ανάπτυξη», τόνισε συμπληρώνοντας ότι μεγάλη του προσδοκία και στόχος είναι το νησί να βαφτεί γαλάζιο, «κάτι που δεν είχε γίνει ούτε το 1990 στη μεγάλη, τότε, πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».


Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ηράκλειο ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, έναν κοινωνικό φορέα που ασχολείται με θύματα κακοποίησης
Τον πρόεδρο της ΝΔ, που συνοδευόταν από τον γραμματέα ΠΕ του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, υποψήφιους βουλευτές αλλά και τοπικά στελέχη, υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη η οποία τον ενημέρωσε για τις δράσεις του Συνδέσμου, ζητώντας τη στήριξη του, προκειμένου όπως είπε, να μπορέσουν να διευρύνουν το έργο τους, στηρίζοντας τις γυναίκες που βιώνουν δυσκολίες και κακοποιούνται, όπως επίσης και τα παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί στα νοσοκομεία ή δεν έχουν κανένα στη ζωή.
«Μεγάλος μας στόχος είναι μετά από πολύ κόπο, να ολοκληρωθεί το “Σπίτι των Αγγέλων”. Ένας ξενώνας για παιδιά που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι εγκαταλελειμμένα στα νοσοκομεία. Ελπίζουμε μέσα στον επόμενο χρόνο να είναι έτοιμος και να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτά τα “αγγελούδια” που τα ονομάζουμε “κακοποιημένα από κούνια”» είπε η κ. Παχιαδάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγχαίρει τα μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.
«Αναγνωρίζω τη σπουδαία προσφορά σας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και ο σιωπηλός κοσμος της οικογενειακής βίας, που βιώνουν πολλές γυναίκες είναι ένα δράμα, γιατί συχνά δεν έχουν πού να στραφούν» είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Στις 8.00 το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ θα βρεθεί στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιήσει θεματική συζήτηση, κυρίως, με νέους Ηρακλειώτες.NEWS