Κυριάκος Μητσοτάκης :Σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία της Ν.Δ. το 13o Συνέδριο

by Expertnews.gr

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη συνεδρίαση τηςΟργανωτικής Επιτροπής του 13ου Συνεδρίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η οργανωτική επιτροπή του 13ου Συνεδρίου. Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «το 13ο Συνέδριο της Ν.Δ. θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος».    

Η επιτροπή προσδιόρισε τις δύο θεματικές ενότητες του Συνεδρίου. H πρώτη θα έχει τίτλο «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στο λαϊκισμό» και η δεύτερη «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ονόματα προτεινόμενων ομιλητών. Πρόθεση της επιτροπής είναι να προσκληθούν άνθρωποι με σημαντικό έργο από το χώρο της πολιτικής και την κοινωνία ευρύτερα προκειμένου να εμπλουτιστεί ο συνεδριακός διάλογος. Παράλληλα με τις ομιλίες, θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπες βιωματικές δράσεις.


NEWS