Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

by Expertnews.gr

Με τα δύο παιδιά του και με ηλεκτρονική ταυτότητα ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο 361 εκλογικό τμήμα, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς ψήφισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τόσο την ψηφιακή όσο και την κανονική του ταυτότητα, λέγοντας δεν ξέρω «ποια σας βολεύει».

Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε στο εκλογικό τμήμα μαζί με την κόρη του και του γιο του όπου και οι τρεις άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες και η δημοκρατία. Είναι ημέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας

 

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα, θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους, αλλά θα ψηφίσουν και για μία πατρίδα σταθερή, η οποία θα προσφέρει, τελικά, συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

 

Εύχομαι καλή ψήφο και εύχομαι η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου». ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

NEWS