ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

by Expertnews.gr

«Στις 26 Μαΐου θα ψηφίσουμε για την Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά οι εκλογές είναι και για την Ελλάδα.Δεν υπάρχουν περιθώρια για αποχή, για χαλαρή ή για χαμένη ψήφο σε πολιτικά πυροτεχνήματα της συγκυρίας».Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247 88.6» και τους δημοσιογράφους κ. Β. Σκουρή και Αγγ. Σπανού, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.
Ο Σύμβουλος Επικοινωνία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πρόσθεσε παράλληλα ότι: «θα είναι η Κυριακή που οι Έλληνες θα ζυγίσουν τέσσερα δεδομένα. Τα ψέματα, τους φόρους, το διχασμό και την εθνική πληγή του Σκοπιανού. Όλα αυτά φέρουν την υπογραφή Τσίπρα. Ταυτόχρονα, όμως, οι πολίτες θα κληθούν, να πουν το μεγάλο “ναι” ή το μεγάλο “όχι” για το αύριο. Θέλουμε αλήθεια ή ψέμα; Πρόοδο ή μιζέρια; Λόγια ή αποτελέσματα; Ασφάλεια ή μολότοφ; Ευρώπη ή Μαδούρο;».
Για το στόχο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Εμείς θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστεί μια στρατηγική ήττα, να ηττηθεί σε όλες τις κάλπες, Δημοτικές, Περιφερειακές, και Ευρωεκλογές. Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για μας στρατηγική νίκη θα είναι να μην καταψηφίσουν απλά οι Έλληνες πολίτες την Κυβέρνηση, αλλά να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία.Θέλουμε να τους πείσουμε ότι το όραμα και το σχέδιο που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επόμενη μέρα, για την επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα, είναι ρεαλιστικό».
Για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών στην περίπτωση που δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές, τόνισε: «Μια πολύ μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, στις ευρωεκλογές δεν θα μπορέσει να κρατήσει την Κυβέρνηση όσο κι αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να φτάσει μέχρι τέλους, απλά και μόνο για να κρατήσει 3 – 4 μήνες παραπάνω την καρέκλα του. Ο κ. Τσίπρας λοιπόν δεν αποκλείω να αναγκαστεί να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για μέσα στον Ιούνιο».

 
NEWS