Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

by Expertnews.gr

Ενώπιον διλημμάτων θέτει τους ψηφοφόρους ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές ψήφους».
Σε συνέντευξή του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θέλουμε την αλήθεια ή το ψέμα; Την ασφάλεια και την ευημερία ή τις μολότοφ και τα αντίδωρα στους κομματικούς πελάτες; Θέλουμε πατριωτική ευθύνη ή ανεύθυνους πειραματισμούς; Θέλουμε σχέδιο, προετοιμασία και επαγγελματισμό ή ερασιτέχνες καιροσκόπους που μπλέκουν την εξωτερική πολιτική με πονηρούς λεονταρισμούς; Η απάντηση των πολιτών θα σημάνει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστροφή του κ. Τσίπρα στο σπίτι του. Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι καθαρό και με ισχυρότατο μήνυμα».
Παράλληλα, υπογραμμίζει την ανανέωση στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας: «Ανοίξαμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία. Και να ξέρετε ότι η δέσμευση του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για γενναία ανανέωση είναι δέσμευση με πραγματικό περιεχόμενο».
«Το είδατε στο ευρωψηφοδέλτιό μας, θα το δείτε και στα εθνικά μας ψηφοδέλτια», διαβεβαιώνει.


NEWS