Η Ν.Δ. στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κ. Βέμπερ

by Expertnews.gr

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. Ας κάνει εθνικές εκλογές, να πάρει το μήνυμα από την ελληνική κοινωνία» ανέφερε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση βρομάει και ζέχνει. Καταγγελλόμενοι και καταγγέλλοντες σπιλώνουν, υβρίζουν και απειλούν ο ένας τον άλλον και ο κ. Τσίπρας κάθεται αμήχανος στη γωνία, ανήμπορος να ελέγξει τα στελέχη της κυβέρνησής του, νυν και πρώην»
Ο κ. Κικίλιας υποστήριξε, «φωτογραφίζοντας» και την κόντρα Καμμένου-Κοτζιά, ότι όσα παρουσιάζονται καθημερινά, με πρώην και νυν υπουργούς να αλληλοαποκαλούνται ολετήρες, εθνικοί μειοδότες και να καταγγέλλουν ότι θα σύρουν οι μεν τους δε στα δικαστήρια για σκάνδαλα, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στη χώρα. Μια δύσοσμη κατάσταση την οποία οι πολίτες θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν».

Είναι αδήριτη ανάγκη, σημείωσε ο τομεάρχης της Ν.Δ. μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «να γυρίσει η χώρα σελίδα, να ελπίσει ξανά η μέση ελληνική οικογένεια, να μπορέσει να δει το μέλλον με αισιοδοξία».
Αναφερόμενος στις καταγγελίες Μαρινάκη, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «άφησε τη Novartis, αφού είδε ότι δεν πουλάει αυτό το έργο και πάει τώρα να χτυπήσει τον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις σε μια κυβέρνηση που καταρρέει. Από τις δηλώσεις του επιχειρηματία, είναι εμφανές ότι μιλούσε με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του ζητούσαν να δώσει χρήματα για να ελέγξει η κυβέρνηση και το τηλεοπτικό τοπίο».

Απαντώντας επίσης στις κατηγορίες της κυβέρνησης τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση δείχνουν με το δάχτυλο τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μαρινάκη, αλλά βλέπουμε ότι μπίζνες γίνονταν αλλού και εν κρυπτώ. Και τώρα που βουλιάζει το πλοίο και πηδάνε τα ποντίκια να γλιτώσουν, αρχίζουν και κελαηδάνε. Είπε ακόμα ο πρωθυπουργός ότι ”όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες, θέλουν να στήσουν και το κλίμα προς τις εκλογές”, χτίζοντας ένα προεκλογικό αφήγημα. Κάνει τα πάντα μήπως τυχόν μαζέψουν την κατρακύλα. Όμως, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ ακόμα. Ας κάνει εθνικές εκλογές, να πάρει το μήνυμα από την ελληνική κοινωνία», σημείωσε.
Ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε, τέλος, τον ΣΥΡΙΖΑ για ακραίες αντιευρωπαϊκές πολιτικές, «που πήγαν να τινάξουν στον αέρα την Ευρώπη το 2015», δηλώνοντας ότι η Ν.Δ. στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κ. Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν.NEWS