Η Κατερίνα Στεφανίδη, χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ με άλμα στα 4,85 μ.

by Expertnews.gr

Φινάλε για την Κατερίνα Στεφανίδη με το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ με άλμα στα 4,85 μ. Πολλά συγχαρητήρια στην κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, που για μία ακόμη φορά βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες του πλανήτη .

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα, στο άλμα επί κοντώ.

Μετά το χρυσό στο Λονδίνο, το 2017, η Στεφανίδη ήταν τρίτη στο Κατάρ, με επίδοση 4,85μ., που αποτελεί το καλύτερο φετινό ρεκόρ της. Η δεύτερη Ελληνίδα που μετείχε στον τελικό, η Νικόλ Κυριακοπούλου, κατετάγη 13η με 4,50μ.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, με ένα πολύ μεγάλο άλμα στα 4,95μ. στην τρίτη προσπάθεια, κι ενώ προηγουμένως η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που ήταν «ασημένια» με 4,90μ., είχε χάσει και τις τρεις προσπάθειες σε αυτό το ύψος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα:

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!».NEWS