Η αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news

by Expertnews.gr

Στη φράση του , Αλέξη Τσίπρα, πως η ευρωπαϊκή κάλπη θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης, αναφέρθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, κ.Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος διερωτήθηκε: «Εάν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις ευρωεκλογές θα πάει σε εθνικές εκλογές; Θα τιμήσει ο κ. Τσίπρας το λόγο του;».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Αυγενάκης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκάθαρα δεσμευτεί για αύξηση των πόρων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο 1 δισ. ευρώ και ότι το αφορολόγητο δεν θα μειωθεί από την Νέα Δημοκρατία.

Ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ακόμα για επαναδιαπραγμάτευση υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, δημιουργία πολλών νέων και καλοπληρωμένων θέσεων εργασίας, άμεση σύνδεση των ΑΕΙ με την αγορά εργασίας, αλλαγή του πολιτικού μηχανισμού προστασίας, επαναλειτουργία των ομάδων «ΔΕΛΤΑ» και «ΔΙΑΣ», 1.000 νέα περιπολικά για την ΕΛ.ΑΣ και αλεξίσφαιρα γιλέκα, άμεση πρόσληψη 1.500 αστυνομικών, προστασία των Μακεδονικών επιχειρήσεων.
«Το Μαξίμου καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη που επαίνεσε μια επιχείρηση και τους εργαζομένους της που συμφώνησαν τη μείωση του χρόνου εργασίας στο 37ωρο αντί 40ώρου, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο μισθών! Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news, όταν ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για επταήμερη λειτουργία της επιχείρησης, κάτι το οποίο είχε επιτευχθεί με τις “ευλογίες” της κ. Αχτσιόγλου», είπε επίσης και πρόσθεσε: «Οι Κρητικοί δεν είμαστε σαν το κ. Πολάκη, παρά τις αντιλήψεις του κ. Τσίπρα. Η Κρήτη έχει ανθρώπους με αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, δεν είναι αγενείς, δεν έχουν χαρακτηριστικά φασιστοειδή, όπως αυτά του κ. Πολάκη».
Επιπλέον τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει μιλήσει ποτέ για απολύσεις στο Δημόσιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σύμμαχοι και συνεργάτες μας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας. Το Κράτος χρειάζεται αναπροσαρμογή, αναδιοργάνωση και εξυγίανση, με αξιοκρατία και διαφάνεια. Χρειάζεται στοχευμένες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες».
NEWS