ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ : Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

by Expertnews.gr

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κεντρική Διοίκηση οφείλουμε να συνεργαστούμε προκειμένου να επιτευχθεί η περιβαλλοντική αναβάθμιση», τονίζει σε μήνυμα του, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Σύμφωνα όμως με τον ίδιο «αυτό για να συμβεί θα πρέπει να υλοποιηθούν έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας τόσο για το περιβάλλον, όσο και για το ενεργειακό ισοζύγιο». Ο κ. Πατούλης υπενθυμίζει ότι η «ΚΕΔΕ έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και έχουμε αποδείξει έμπρακτα, με αποφάσεις που έχουμε λάβει μέσω θεματικών συνεδρίων και με νομοθετικές προτάσεις που έχουμε καταθέσει, ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί και οφείλει να έχει λόγο και ρόλο στις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος».
Ακόμη επισημαίνει ότι «η ανακύκλωση και η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων θα έπρεπε διαχρονικά να είναι ψηλά στην ατζέντα των αρμοδίων φορέων. Δυστυχώς όμως δεν το είδαμε να συμβαίνει στην πράξη τα προηγούμενα χρόνια»

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους εθελοντές που στήριξαν ενεργά και ουσιαστικά την προσπάθεια του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», απέστειλε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
«Η νίκη είναι νίκη μας, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε να πείσουμε τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών» πως έχουμε σχέδιο και διάθεση να κάνουμε την Αττική μας, μία περιφέρεια πρότυπο για τους πολίτες της, τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ Πατούλης.
Επισημαίνει πως «το νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 2ας Ιουνίου δικαιώνει τη σκληρή δουλειά αλλά και το όραμα μας, για μία καλύτερη Αττική, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη, πραγματικά ευρωπαϊκή». Κλείνει με ευχαριστίες και την υπόσχεση ότι «από την 1ηΣεπτεμβρίου ξεκινά ένα νέο, ακόμα πιο δημιουργικό ταξίδι, στο οποίο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί’, καθώς όπως σημειώνει,μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική. Δύναμη είναι η ενότητα μας».
NEWS